• Fri frakt inom hela Sverige
  • Betala enkelt med Klarna
Group 3 Created with Sketch.
Search Created with Sketch.
Bag Created with Sketch.
  • Fri frakt inom hela Sverige
  • Betala enkelt med Klarna
  • 14 dagars returrätt
0 Bag Created with Sketch.

Om Oss

Vilka är Gul&Blå och vad står vi för?

Om Gul&Blå

Gul&Blå är ett klassiskt svenskt modemärke med fokus på hållbarhet och sunda värderingar. Vi vill skapa sköna och snygga kläder – och bidra till en snäll värld där människor mår bra.


Så jobbar vi

Våra plagg är tillverkade av ekologiska och återvunna material. Vi lägger stor vikt vid att välja leverantörer som tar ansvar för miljön och har stängda system, så att ämnen som används i produktionen inte läcker ut. I vårt sortiment finns inga säsongskollektioner, i stället fokuserar vi på baskläder av hög kvalitet som fungerar året om – oavsett rådande trender. Eftersom de tål att tvättas och användas länge, utan att tappa formen eller färgen, kan du bära dem med stolthet och gott samvete.   

Våra samarbeten, som vi kallar för signatures, är en plattform för inspiration, kunskap och budskap. Vi vill ta del av och lyfta de tankar och utmaningar som våra samarbetspartners har. Vi vill berätta om vad som är viktigt för dem, vad de motiveras av och hur deras väg sett ut. Genom det hoppas vi kunna bidra med mer än fantastiska plagg. Vi vill sprida kunskap och insikter som leder till ett mer inkluderande samhälle. Och lyfta värderingar som du som använder våra kläder kan stå för och må bra av.